Luijkx Machinebouw

Specialist in natuursteenbewerking machines.

Luijkx machinebouw is uw service- onderhoudsspecialist voor uw natuursteenbewerking machines. Wij verzorgen service in de vorm van inspecties, onderhoud, modificatie, revisie, demontage en montage van al uw natuursteenbewerking machines. Dit geld voor al uw zaagmachines, freesmachines, polijstmachines en transportbanen. Tevens verzorgen wij ook de revisie voor al uw handgereedschappen.

Luijkx machinebouw biedt u een totaalpakket voor verhuizingen en nieuwbouw van uw machinepark.

Eigenaar en oprichter Corne Luijkx is sinds 1985 werkzaam als monteur in de natuursteen branche. De jarenlange ervaring die ons bedrijf bezit heeft hij opgedaan bij Van Voorden machinefabriek. Met deze ervaring en de diverse opleidingen die hij daarnaast gevolgd heeft is de nodige kennis opgedaan op hydraulisch, pneumatisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied.

Onze mensen begrijpen techniek, zowel mechanisch en elektrisch en komen snel tot de kern van het probleem. Wij zijn een verlengstuk van uw organisatie. Naast flexibele uitvoering van de technische werkzaamheden, ongeacht op welke locatie, ondersteunen wij onze klanten en denken met onze klanten mee voor de gewenste oplossing. Wij passen onze kennis toe die wij in meer dan 30 jaar hebben opgebouwd.

Bij storingen verlenen wij snelle service. Nieuwe onderdelen fabriceren wij direct in onze werkplaats waar wij gebruik kunnen maken van de benodigde freesbanken, draaibanken en overige metaalbewerking machines.

We bedienen onze klanten binnen de gehele Benelux. Met pure passie voor techniek en oog voor de ondernemer.

De werkzaamheden vinden plaats op locatie of in onze werkplaats.