Luijkx Beregening

Specialist in het ontwerpen,aanleggen en onderhouden van uw complete tuinberegening.

Luijkx beregening is uw service- onderhoudsspecialist voor uw complete beregeningsinstallatie. Daarnaast vervangen, onderhouden en moderniseren wij bestaande installaties.

Luijkx beregening gebruikt alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Tevens kunt u als klant natuurlijk rekenen op onze uitstekende service.

Tuintechniek en watertechniek zijn twee aparte vakgebieden. Daarom werken wij veel samen met tuinarchitecten en hoveniers. Tuinarchitecten en hoveniers betrekken ons bij hun projecten als het op de techniek aankomt. Zij ontwerpen prachtige tuinen, hebben een visie op beplanting en wij maken daar een passend technisch plan bij.

Voor klanten die voor hun beregeningsinstallatie gebruik willen maken van grondwater kunnen wij in samenwerking met een erkend en gecertificeerd BRL SIKB 2100 grondboorbedrijf de complete installatie verzorgen.

Ook voor het zelf aanleggen van een sproeisysteem kunt u bij ons terecht. Op basis van uw tuintekening op schaal kunnen wij een zelfbouwpakket voor u samenstellen. Dit wordt compleet met werktekening en instructies geleverd. We maken voor u een tekening/schets van de te leggen leidingen en de plaatsen van de koppelingen en sproeipunten.

Maak een afspraak voor een deskundig advies of een vrijblijvende offerte.